Галс ЛТД > Виробництво > Контроль якості

Контроль якості

Контроль якостіТзОВ «ГАЛС ЛТД» гарантує, що якість і безпечність готової продукції відповідає всім державним та міжнародним нормам, правилам, завдяки впровадженню інтегрованої системи управління якістю і безпечністю харчових продуктів, на основі стандартів ISO 22000 та ISO/TS 22002 (схема сертифікації ISO 22000).

Система управління підприємством гарантує якість і безпечність продуктів на всьому ланцюгу їх виробництва до кінцевого споживача.

Виробнича лабораторія ТзОВ «ГАЛС ЛТД» регулярно здійснює оперативний контроль продукції на всіх стадіях технологічного процесу: від аналізу проб ґрунту, в якому проростають дерева, вхідного контролю сировини, інгредієнтів, пакувальних матеріалів до готової продукції, санітарії, гігієни виробництва на фізико-хімічному, радіологічному та мікробіологічному рівнях.

Для дотримання високого рівня стерильності на виробництві,   персонал лабораторії здійснює системний мікробіологічний контроль санітарної обробки технологічного обладнання, інвентарю, тари, санітарного одягу та ін. Контроль параметрів миття обладнання, інвентарю та приміщень (концентрація, температура миючих і дезінфікуючих розчинів) проводиться під час санітарної обробки і шляхом досліджень відібраних зразків миючих розчинів і промивної води у фізико-хімічній лабораторії.

Крім того, періодично здійснюється контроль якості продукції на полицях магазинів: якість продукції при виході з виробництва повинна дійти до споживача такою ж якісною.

В лабораторії зберігаються контрольні зразки продукції усіх вироблених партій до закінчення терміну придатності, що дозволяє відслідковувати якість виготовленої продукції протягом досить тривалого терміну.

Команда професіоналів високого рівня має досвід роботи на передових підприємствах харчової промисловості, постійно працює над вдосконаленням і дуже відповідально ставиться до виробництва продукції.

Саме такий інструментарій та підхід у роботі, дозволяє компанії ТзОВ «ГАЛС ЛТД» гарантувати високі смакові та якісні показники виготовленої продукції.